Annons
Annons


Bokhylla, golvlampa och inflyttningsfest nån himla gång


Det här med flytt ja? Man vill ju ha inflyttningsfest någon satans gång. Men så kommer det: vi väntar tills gardinerna är på plats va? Och mattan? Och fåtöljen? Och……………….. blöööööö

Nä hörrni snart får det faktiskt bara bli dax för fezt helt enkelt!! Sätta ett datum och bara go with it. Men idag fick vi två till pusselbitar på plats!!!! Vår bästis John, som är snickare, har platsbyggt en bokhylla och jag hittade en kinglig golvlampa på second hand. Ska fota mer ordentligt åt er sen! Men HUR lyxigt är det med en snickarbästis undrar ni nu?? Och joo det är fanimig svinlyxigt vill jag ändå påstå. En bokhylla som ingen annan har! Bara vår!

Annons

Jag är liksom SÅ nervös för dom där grejerna som man bara ska greja själv men vet inte om jag pallar. Typ som att hänga upp tavlor! Hur läskigt känns inte det??? Hur vet jag att jag har rätt spik hur vet jag att de hamnar prick i mitten hur får jag dem helt rakt tänk om de ramlar ner. Men man kan ju omöjligen be någon (tex en snickare………) om hjälp med en sån grej?? Man måste bara woman up och banka lite själv.

2 kommentarer


AnnonsLaddar