Annons
Annons


Blå blå är kärleken


Kvällen innan bröllopet i Italien bar jag en ny klänning från COS som jag fyndat på halva priset!!! Jag har faktiskt inte handlat där på ett bra tag men så gled jag in där en dag i somras och chockades till av goda grejer. Och guess what: allt på rea???? Det händer ju aldrIG att prick allt man vill ha i en butik dessutom är på rea. Unheard of?!

Annons

Tyvärr verkar inte klänningen finnas kvar längre, men den kändes ändå rätt o-COSig pga så pass party ändå. Jättesvårt att göra de fina detaljerna rättvisa på bild men jag gjorde så godt jag kunde med en liten iPhone! Skorna från H&M verkar också vara slut och väskan är en gammel en från YSL. Halsbandet är från Jane Koenig och mitt glow är en blandning av svett och bra jävla smink!

Kommentera


AnnonsLaddar