Annons
Annons


A big little L


Nä hörrni. Just nu är det fan inte kul? Det här med att försöka sig på allt samtidigt är ju aldrig någon hit, ändå envisas man alltid med att hålla på.

Och ”inte kul” är väl en grov underdrift dessutom. Tror fan inte jag varit så här nere och trött kanske någonsin? Just när vi trodde det mesta var spikat inför bröllopet ringde de upp och berättade att vår restaurang tydligen dubbelbokat och vi har inte alls någon bokning. Dååååå var vi bara tillbaka på ruta ett ungefär!! Efter månader av research och mailandes fram och tillbaka för att säkerställa precis alla detaljer. La mig ner på golvet som en liten, liten pöl.

Annons

I vanliga fall är liksom en av mina favoritegenskaper om mig själv min förmåga till problemlösning. Jag bara LÖSER. Allt, jämt, stort, litet, jobb, privat TJOFF det här grejar vi!! Men det är något med det här bröllopet alltså, det känns som i’m wearing my heart on my sleeve? Minsta motgång eller kritik (typ om nån frågar oj jaha varför valde ni det här?) är som ett sylvasst samurajsvärd rätt in i hjärtat. Aldrig känt så här för något förut och jag fattar inte riktigt varför. Men så när en sån här rätt stor motgång sker så tar jag det som the biggest L på år och dar. Även om man vet att allt löser sig i slutändan så ooorkar jag bara inte just nu.

Det är viktigt att låta sig vara lite nere och trött ibland också, man kan inte kriga precis hela tiden! Så det gör jag just nu. Går runt som en liten pöl, men snart är jag säkert fit for fight igen <3

10 kommentarer


AnnonsLaddar