Annons
Annons


BFF Spa Day


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Vem tror ni maxar vidare sina sista lediga dagar? Jo självklart är det yours trulyyy!! Jag och Ida hade tidigare i vintras kommit på den briljanta idén att boka in en spadag med massage på Sturebadet den 2a januari som en bra jävla start på 2018.

Annons

När man låg där i soffgropen på nyårsdagen så kändes en fräsch spadag låååångt borta men åh så välkommen. Vi bestämde oss dessutom för att maxa ännu hårdare och luncha på Sturehof innan! Riktigt njuta ut den. Och efter all vånda bara en dag tidigare lyckades man ändå bli…………. ja rent av sugen på ett glas vin väl inne på spat?? Så så fick det givetvis bli. Jag hade i all pre-värdinna-på-nyår-stress dessutom fått mitt livs värsta nackspärr så den där massagen satt mer fint än vanligt och då sitter det alltid damn good med en massage som ni vet.

Jag bar en jätteskön bikinitopp (reklamlänk via Apprl) och trosa (reklamlänk via Apprl) från Björn Borg (texten ska vara vit men blir grå när den är blöt *badarn*)! Den är precis stretchig nog för att tjejerna ska få plats däri. Såg att den är på rea nu också!

Kommentera


AnnonsLaddar