Annons
Annons


Beauty, booty, foodie


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Vilken underbar helg!!! Och tänk att än är den inte över heller för just nu kollar jag sista Harry Potter-filmen som går på tévé och det är ju bland det bästa som finns.

Jag har unnat mig långfrukostar och äntligen tagit tag i min läsning igen! Det är tyvärr något som ofta stryker med så fort jag blir stressad och hösten var ju indeed stressIGGG. Så nu kör jag klassiska New Year New Me-grejen och ba hoppar på’t igen! Det funkar ju alltid. Just nu läser jag ”The Girls” av Emma Cline som jag haft hemma såååÅÅÅÅ länge men bara inte priat. Ändring, ordning, GO!

Annons

Jag har lyckats träna FYRA fkn gånger denna vecka!! Det var ju det där med rivstart…………………….. Idag tog jag mig även till Urban Ride igen och körde ett kombopass med core. Kan inte nog understryka hur mycket jag älskar det!!

Med tanke på att Elle-galan är coming up maxar jag da beauty routines rn. Det maskas, oljas, smörjs och Olaplexas så inni!!! Idag har jag glidit runt i Soothing Oil Serum från Decléor, verkligen en sån produkt som ger spafeels hemma <3

Min lördagskväll blev helvild – jag körde en taco night med tjejerna hemma hos mig!!!!!! Tänk så tokigt. Riktig svennetacos också mummmmsss. Är det inte sjukt att hur mycket guaca man än gör så tar det alltid slut på en sekund? Makes u think. Vi pratade iaf om bröllop och planer i tusen år, peppen inte direkt NÅDIG kan man säga!

Det enda andra jag fick i mig i helgen, förutom mysfrullar och tacos, var Chrissy Teigens (<<<<<33333) Super Tuna Melts från hennes makalösa kokbok ”Cravings”. Den enda kokboken jag köpt själv och lagat ur och som är minst lika bra för all text som inte är actual recept!!!! Denna kvinna är nog min soul wife och det finns inte ett enda stycke i denna bok där du inte vrålar ut av garv. Ja, förutom i de faktiska recepten då…………….. Jag lagade en stor-batch av tonfiskröran och åt mackor hela helgen lång :)))

Av någon anledning ser jag väldans tuff ut på denna bild och det är för att JAG ÄR DET. Facts. Men man känner sig inte lika tuff inombords när ens blivande man (hahha förlåt jag måste få prova att skriva så, känns helt bisarrt men fett) är på andra sidan jorden och spelar musik!! Själv sitter man där i morgonrock och läsglasögon med en fruktansvärd saknad (men fortfarande tuff obs). Det enda positiva är att man kan requesta med sig olika skojiga beautyprodukter som inte finns i Sweden ;)))

Nu måste jag få gråta rysa skrika färdigt framför HP här. Hoppas ni också haft en lövely helg hjärtys!! <3

2 kommentarer


AnnonsLaddar