Annons
Annons


Barbent i London!


Jag har jobbat i London nästan hela veckan!! Hade inte sekundeluring framför datan då det var full rulle precis varje sekund från touch down till hemfärd så jag hade faktiskt tidsinställt veckans inlägg till er :))

Annons

Det var underbara 27 (!!!) grader där, men det fick jag uppleva i hela 27 minuter också hahah. Hade som sagt fullt upp okej?? Jag lyckades ändå få till barbenspremiär!! Hade ett telefonmöte som jag bestämde mig för att ta i solen, så sprang ut till en park och snackade där – while SPF’d så klart. Förutom jobb alla andra minuter hann jag springa in i EN butik där jag spanat in en klänning som var slut online, men som jag hittade där. Sen var det direkt därifrån till flygplatsen hehehe en har väl sina prioriteringar klara för sig, right??

En av kvällarna åt vi middag på ett magiskt ställe jag vill tipsa om, den peruanska restaurangen Pachamama! Urgoa smårätter och kingliga drinkar. Minns inte sist jag var så mätt, beställde in fler och fler och fler och fler rätter bara. HETT tips!!

Kommentera


AnnonsLaddar