Annons
Annons


Badstress, rekordmat och ansiktsmassage


Iiiih har ju inte ens hunnit berätta för er om min helg än!! Lördagen tillbringade jag och Kalle nämligen på Yasuragi <3 De har totalrenoverat och i princip blåst ut hela inomhusdelen, bad och allt, så nu var det såååÅÅÅ fräscht och nice.

Annons

Vi unnade oss varsin helkroppsassage först – absolut en av de bättre jag varit med om då min massör även gav mig sum’ hårbotten- och ansiktsmassage!!!! Förlåt men INGET slår hårbottenmassage och har nu även blivit besatt av ansiktsmassage (som egentligen är mest ”ta på mitt ansikte” men men). Har testat helkroppsmassage på en massa ställen och det är ju alltid gött visserligen, men hårbotten och ansikte är verkligen above and beyond så jag var imponerad.

Sen åt vi trerätters i deras restaurang och jag minns från vår förra vistelse där att maten var urgo. Och jajabubbis det var det även denna gång!! Var helt utsvulten efter bad och massage (life is hard, okay?) och jag inhalerade alla rätter i rekordfart dessutom. Men det här med bad på spa – är det bara jag som blir lite stressad? Finns liksom så många olika bad, bastus, pooler, kallt, varmt, bubbel, ång, torr, ute, inne whatever. Jag hoppar runt som en tossa?? Ingen lugn och ro för denna badälskare inte. När jag ligger hemma i mitt kar – VARJE kväll obs – så är det min bästa stund på hela dagen pga zen. Jag tror jag får bad overload på spa rent av? Aka det grövsta i-landsproblemet som någonsin uppstått.

Tänk så hade Yassan varit billigare och närmare stan (även om charmen är att man är ute i skogen……..), då hade man ju varit där stup i kvarta? Men kanske inte helt fel med ett guldkant på vardagen-kinda place ändå. Hade nog inte uppskattat det lika starkt annars!

Kommentera


AnnonsLaddar