Annons
Annons


Årslista 2017!


1. Årets största överraskning:
Spontant vill jag svara när jag nyss kom hem och såg att min kille lagat GRÖNKÅLS-MAC N CHEESE. Skrek rätt ut av förvåning då han aldrig lagar nåt annat än falukorv och makaroner eller tacopaj (obs älskar båda rätterna!!!). Det vara bara så otippat? Men nu ska jag inte vara ”sån”. Största överraskningen för mig själv var nog att jag bytte jobb!? Trivdes så himla bra på Fazer men när & Other Stories came knocking var det som om självaste moderskeppet kom till mig. Hittade hem! <3

Annons

2. Då höll jag på att kissa ner mig av skratt:

3. Min största personliga framgång i år är:
Oj här måste jag faktiskt toot my own horn en hel del ändå. Kanske vad frågan är till för men…………. Jag tog klivet och bytte jobb, från ett som jag gillade men till ett nytt som kändes ännu mer rätt i magkänslan. Och hade rätt!! Sen har jag (vi lol?) tamefan planerat ett bröllop pretty much. Något jag i alla tider sagt att jag nog skulle gå under av att göra! Höll ju nästan på att göra det ett tag kändes det som men I pulled thruuuu. Obs att än är det inte klart heller direkt lol men man har ju kommit en bit på vägen. Och sen har jag FLYTTAT! Ytterligare en av mina hatgrejer i livet och jag är så otroooooligt lycklig att vi tog beslutet. Cheesy kuriosa: igårkväll kunde vi inte somna för vi bara låg och pratade om hur lyckliga vi är i nya lägenheten och hur bra vi har det här!!!!!! Förstår att vissa av mina puckar kanske inte är ”framgång” för andra men för mig är det det. Att planera ett bröllop har för mig varit lite av ett läskigt Mount Everest att bestiga och inte alls något som jag vet att många drömmer om att göra. Men som min kära Forni säger så klokt så är framgång olika saker för olika människor! Det är så sant och viktigt att komma ihåg. Jag är superstolt över mina framgångar i år, känner att jag växt som person av dem.

4. Det här ögonblicket fick mig att börja gråta:
Ehm det allmänna state of the world? Men också all styrka man ser stiga upp ur all skit!! Hur starkt var det inte att bevittna Women’s March i våras till exempel? Hela #MeToo-rörelsen nu?? Sånt där får mig att börja gråta glädjetårar också och vi vet alla att de väger tyngre än sorgtårar.

5. Då blev jag svinförbannad:
Allt som Trump nånsin snuddat vid.

6. När jag gjorde bort mig och ville sjunka genom jorden:
Hahahah åh detta är bara story of my life?? Ibland känns det som om det inte går en dag utan att jag gör bort mig.

7. Årets största besvikelse:
Att The-Dream inte släppte varken LoveAffair (som vi väntat på sen 2011!!!!!!!!) och som han lovade skulle komma i höst. Dock har han sagt det varje år sen 2011 sooo jag borde lärt mig vid detta laget. Nu jiddrar han istället om sin nya skiva Sextape Vol 1 meeeeen den släppte han inte heller suck!! Killar, sluta göra mig besviken i allmänhet kanske vi kan sammanfatta det med. Högt och lågt liksom.

8. En kvinna jag vill hylla extra mycket i år:
ALLA!!! Vilket jävla år vi haft hörrni. Kan mycket väl vara one for the books, herstoriskt! Känner dock att jag vill hylla Mindy Kaling lite extra som i år avslutade sin gravt underskattade sitcom, The Mindy Project, efter en god jävla run. Om ni inte sett den så måste ni!

9. Det kommer jag aldrig glömma från 2017:
Alla magiska resor! LA & NYC x 2, fick visa upp mitt älskade Skottland för Kalle med min familj, bröllop i Italien, London, Sevilla, Paris…. Alla så lyckade och underbara!

10. Det här hoppas jag händer 2018:
Allt jag kan tänka på är mitt bröllop tbh? Och då är jag inte ens besatt av bröllop ni förstår?? Det är liksom bara det enda jag ser fram emot och tror kommer bli det roligaste jag nånsin gjort. Sen hoppas jag att vi störtar patriarkatet på riktigt också 🙂

4 kommentarer


AnnonsLaddar