Annons
Annons


Alla Hjärtans Dag till ära!


Hhihi från kvällen vi blev officiella! 

Q: Hur träffades du och din killy?? /J

Fan nu blir jag helt snurrig av mig, har jag ens berättat detta för er?? När man hållit på så länge som rockmormor over here så blir man lite förvirrad ibland av vad jag delat med mig av och inte. Men eftersom det är Valentines och allt, så kan vi dra det igen (kanske?) tycker jag!

Annons

Jag och Kalle har känt varandra i mer än elva år!!!! Han har alltid funnits i min vänskapskrets eftersom vi delar bästis, Sebastian. Så av alla gånger jag hängt med Sebastian under åren (jättejättejättejättemånga) så tog han ibland med sig Kalle när vi skulle hitta på något! Vare sig det var fest (oftast) eller att åka och bada. Skitkul tyckte jag varje gång!! Han Kalle är ju toppen. Så mysig, snäll, rolig, cool (och megahet fast det sa man ju inte bara så där). Jag var i ett förhållande, han var i ett annat, så det var inte riktigt att man tänkte på varandra så där direkt? Tyckte snarare att det var helt sjukt att ingen av mina tjejpolare inte försökte snärja honom när han väl blev singel. Sen gick det några år och vi båda råkade bli singla samtidigt! Sen gick det hela väldigt fort för en sån här chans får man bara en gång i livet. Vi gick på en date och sen var det inget mer snack om saken. I år blir vårt sjunde år som kärleksbästisar och i maj gifter vi oss!

Ibland skrattar vi och pratar om att OJJ vilken tur att vi inte blev ihop då direkt när vi lärde känna varandra för de mer än elva år sen. För vi var verkligen inte samma personer då som nu? Vem var det tho. Är verkligen så tacksam att vi faktiskt inte varit ihop så länge som vi känt varandra. Risk finns att vi inte hade suttit här idag? Jag var så inni helv osäker back then och en liten skit helt enkelt. Han var säkert asjobbig då också!! Nänä det blev ju verkligen bäst så här :’))

2 kommentarer


AnnonsLaddar