Annons
Annons


38 grader and counting


Äntligen på plats i vår fullständigt magiska ateljé här i LA!!! Den var liksom magisk innan och nu har den fått ännu mer av en touch up som jag ska visa mer av sen. Men jag säger bara WOW! Få känslor framkallar lika #blessed feels som att få jobba i dessa miljöer.

Annons

Efter jobbet begav vi oss ut till Silver Lake, en plats jag inte hunnit besöka än i LA faktiskt. Men som känns som alla svenskars favoritplats här?? Vi åt på Café Stella, otrooooligt mysigt och gott, såpass att jag glömde fota :)) Tror att jag behöver utforska området lite mer för att avgöra ordentligt, men helt klart mys place.

På riktigt så var det 38 grader ute idag och det var panik att ens sitta i skuggan under 30 min på lunch. Imorgon ska det bli VARMARE?? Shit is just wrong man. Älskar ju värme men detta är som att gå runt i en hårfön på högsta värme och utan vind ens?? Helt vindstilla men torr bastuvärme. Hohohoh stay tuned för morgondagens rappört!

Kommentera


AnnonsLaddar